Nessefeest Kinderfeestjes Meisjesfeestjes Indianenfeestje

Indianenfeestje vanaf 5 jaar!

 

De kinderen maken hun eigen indianentooi met veren die ze eerst zelf inkleuren, uitknippen en mooi versieren met kleurtjes, stickers/plakplaatjes of tekeken van "echte' indianensymbolen. Als de hoofdtooi klaar is gaan we de kinderen schminken en een Indianennaam met ze verzinnen.

Een echte Indiaan heeft ook een indianenketting die zelf wordt gemaakt met in het middden een amulet, wat ze zelf kunnen beschilderen of versieren. Vervolgens worden er leuke indianen verhalen verteld en doen we met alle indianen nog een indianenedans (bijv. stoelendans op Peruaanse muziek) en we maken een groepsfoto.

De indianen krijgen ieder een indianendiploma mee naar huis. De foto's worden via e-mail naar u toegezonden.

 

Het feestje duurt ongeveer 2 uur en kost € 15,-per kind.

 

Wij komen kosteloos naar Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Zevenhuizen en Nieuwerkerk a/d IJssel. Daarbuiten berekenen wij  € 0,19 per km vanaf Rotterdam Nesselande. Wij hebben een maximale reistijd van 45 minuten per enkele reis. Voor het feestje geldt een minimum van 6 kinderen en we raden u aan minimaal 2 weken van tevoren te reseveren. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact op nemen met  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via het contactformulier