Nessefeest Kinderfeestjes Jongensfeestjes Toneelfeestje

Toneelfeestje vanaf 6 jaar

 

Eerst gaan we met elkaar "een beetje loskomen" en dat doen we d.m.v. spelletjes die allemaal iets te maken hebben met acteren, concentreren en energie verkrijgen. Zo kijken we naar onze houding en gaan we iets doen met het uiten van emoties en proberen ons in te leven in verschillende personages.

 

Daarna gaan we een toneelstuk uitzoeken wat we gaan instuderen. Er zijn een aantal toneelstukken beschikbaar met diverse aantallen personages. As de personages verdeeld zijn gaan we in grote lijnen kijken naar het karakter van de verschillende personages en gaan we oefenen. Daarna mogen de kinderen hun kleding uitzoeken uit de verkleedkist die gevuld is met allerlei verschillende kledingstukken en accessoires. De kinderen gaan zich verkleden en natuurlijk wordt er geschminkt en opgemaakt. Als ze klaar zijn houden we nog een korte repetitie met kleding aan en maken we een groepsfoto.

De voorstelling kan worden gespeeld voor de ouders van de jarige, maar natuurlijk ook voor de ouders die de kinderen komen halen.

Na afloop van het feestje krijgen alle kinderne een "Paspoort" voor het goede toneelspelen, met daarop nog een aantal tips en ruimte om evt. een foto in te plakken. De foto's worden digitaal naar u gestuurd.

 

Het feestje duurt ongeveer 2-2,5 uur en kost € 12,50 per kind.

 

Wij komen kosteloos naar Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Zevenhuizen en Nieuwerkerk a/d IJssel. Daarbuiten berekenen wij  € 0,19 per km vanaf Rotterdam Nesselande. Wij hebben een maximale reistijd van 45 minuten per enkele reis. Voor het feestje geldt een minimum van 6 kinderen en we raden u aan minimaal 2 weken van tevoren te reseveren. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact op nemen met  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via het contactformulier