Nessefeest Kinderfeestjes Jongensfeestjes Poppenkast

Poppenkast leuk voor de allerkleinsten vanaf 4 jaar!

 

De kinderen maken hun eigen poppenkast op A4-Formaat. Er komen ook kleine gordijntjes in de poppenkast. Daarna gaan ze de poppenkast versieren met allerlei moois zoals stiften, verf, plakplaatjes, etc.

Als de poppenkast klaar is mogen ze allemaal om beurten twee vingerpopjes uitkiezen om een verhaal mee te spelen en mogen ze de vingerpopjes na afloop samen met hun zelfgemaakte poppenkast mee naar huis nemen.

Met behulp van de grote popenkast en de poppen gaan we met elkaar bedenken waar het verhaal over kan gaan. Daarna is de "echte" poppenkast voorstelling.

Als er daarna kinderen zijn die zelf ook willen proberen om een voorstelling te spelen, kan dat uiteraard ook! Van alle kinderen wordt een foto gemaakt als ze hun hoofd door de poppenkast steken, gevolgd door een groepsfoto. De foto's worden per mail naar u toegezonden.

 

Het feestje duurt ongeveer 2 uur en kost € 15,-per kind.

 

Wij komen kosteloos naar Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Zevenhuizen en Nieuwerkerk a/d IJssel. Daarbuiten berekenen wij  € 0,19 per km vanaf Rotterdam Nesselande. Wij hebben een maximale reistijd van 45 minuten per enkele reis. Voor het feestje geldt een minimum van 6 kinderen en we raden u aan minimaal 2 weken van tevoren te reseveren. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact op nemen met  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via het contactformulier